Онлайн-платформа для замовлення та доставки їжі Bolt Food обрала переможців своєї премії Вolt Food Awards 2025. Визначали в десяти номінаціях – від закладів для особливих випадків до ресторанів з улюбленими сніданками. Найпопулярніших обрали на основі статистики – кількість замовлень та оцінки користувачів у додатку сервісу.
Про результати та переможців повідомили в Українській раді торгових центрів. За словами керівника Bolt Food Україна В’ячелава Левченка, попри важкі часи столичні ресторани не лише зберігають високу якість, а й стають ще гнучкішими, адаптуються до нових реалій, впроваджують інновації та розширюють свої можливості. Щодо номінацій та переможців, кияни обрали:
- “Gremio Grill” – найулюбленіший ресторан жителів Києва. Номінація “Вибір місцевих”.
- “Чачапурі” – найкращий ресторан, розташований за межами центру столиці. Номінація “Прихований діамант”.
- “Mosa by Mimosa” – найкращий ресторан, який було відкрито у 2024 році. Номінація “Відкриття року”.
- “Pivna Duma” – найкращий ресторан, де найчастіше замовляють їжу кияни. Номінація “Щоденний ритуал”.
- “БагатоЛосося” – найкращий ресторан, який готує вишукані страви. Номінація “Для особливих оказій”.
- “HUM HUM” – найкращий ресторан веганських страв. Номінація “100% веган”.
- “XA food” – ресторан з найкращим співвідношенням ціни та якості “Топ за свої гроші”.
- “Greenbar cafe” – заклад із найсмачнішими сніданками. Номінація “Рання пташка”.
- “Юджин Бургер” – найкращий ресторан, який провадив волонтерську діяльність. Номінація “Доставка добра”.
- “Пузата Хата” – номінація “Обідня перерва”.
Сніданки McDonald’s повернулися до Києва та області
Нагадаємо, Інформатор повідомляв, що мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s повернула ранкове меню у заклади Києва та області після паузи. Вибір на сніданок включає класичні “МакМафіни” з різноманітними начинками, а також роли з яйцем і куркою, яйцем і свининою або поєднанням яйця, свинини та бекону, і тости з сиром.
Але є й новинки. Так, у меню з’явились нові сніданкові варіанти — “Подвійний Чікен Фреш МакМафін” та тости з сиром і беконом. Їх можна замовити з моменту відкриття закладу о 07:00 ранку до 10:30, а через “МакДелівері” в додатку Bolt Food — до 10:15.
Також ми писали про те, що у Києві на Подолі відкрили “українську класику” – пивну з карасями у фритюрі та живим пивом. Заклад розташований на вул. Хорива, і є другим з такою концепцією у столиці – його “прототип” вже деякий час працює на Райдужному масиві. Є в меню і інші рибні позиції, та навіть мідії – але саме карасі мають привернути увагу спраглих за річковою рибою киян.