Сніданок Світлани Тарабарової: ось чому вона завжди усміхнена

Славна українська співачка Світлана Тарабарова 26 липня святкує свій 35-й день народження. Вона вражає яскравістю та енергією. Кожен її виступ — це справжній шквал емоцій і таланту. Незважаючи на те, що Світлана є матір’ю трьох прекрасних дітей, вона продовжує гастролювати і радувати шанувальників своєю творчістю. Крім того, співачка завжди виглядає чудово і посміхається.

Тайна успіху співачки полягає в регулярних фізичних вправах і здоровому харчуванні. Тарабарова надає перевагу натуральній їжі, такій як каші, біле м’ясо, риба та овочі. Вона уникає гострої, солоної та смаженої їжі, вважаючи, що така їжа може зашкодити організму. Також співачка дуже любить салати. Їй особливо до вподоби поєднання овочів з тунцем. Одним з таких простих салатів, який готується всього за 5 хвилин, Світлана захотіла поділитися зі своїми шанувальниками. Давайте приготувати свій кулінарний шедевр!

Салат “Люблю тунець” від Тарабарової


Салат має насичений смак та аромат.

Вам знадобиться:

  • рукола або шпинат-бебі – 1 упаковка
  • свіжий огірок – 1 шт.
  • солений огірок – 1 шт.
  • помідори – 3 шт.
  • тунець в олії – 1 банка
  • насіння гарбуза та кунжут
  • кріп і петрушка
  • оливкова олія
  • сіль і перець
  • лимонний сік
  • гірчиця

Як приготувати:

Почніть з промивання листя шпинату або руколи (можна використати мікс), обережно видаліть зайву вологу за допомогою паперових рушників і викладіть на велику тарілку. Свіжий огірок очистіть від шкірки та наріжте кубиками середнього розміру, і викладіть його на зелень. Те ж саме зробіть з соленим огірком, але шкірку не знімайте.

Відкрийте банку з тунцем, злийте рідину і розкладіть шматочки по салату. Помідори наріжте на частини, обсмажте на сковороді з невеликою кількістю олії та посипте перцем. Коли готові, викладіть їх на салат. Приготуйте заправку: в невеличкій мисці змішайте оливкову олію, сіль, перець, трохи гірчиці та лимонного соку. Все гарно перемішайте та полийте заправкою салат. Посипте зверху насінням та кунжутом.

Порада від Інформатора: у салат можна додати варені яйця та оливки. Замість консервованого тунця використовуйте свіжий, обсмажений на сковороді по кілька хвилин з кожного боку. Якщо замість лимонного соку використати бальзамічний оцет, смак стане більш яскравим.