Солодкий гуцульский борщ з родзинками від Руслани

24 травня народилася українська співачка Руслана Лижичко. Вона готує свій фірмовий борщ – з родзинками. Пропонуємо спробувати цей рецепт всім українським господиням. Рецепт борщу із сухофруктами сподобається всім! Готувати його просто. А щоб було іще смачніше, Інформатор має для вас кулінарну пораду!

Руслана під час одного з виступів!

Гуцульський борщик із родзинками

Вам знадобиться:

  • Буряк – 1 штука.
  • Цибуля ріпчаста – 2 штуки.
  • Корінь селери – 1 штука.
  • Горошок зелений – 50 г.
  • Квасоля спаржева – 100 г.
  • Броколі – 150 г.
  • Квасоля біла – 150 г.
  • Морква – 1 штука.
  • Мускатний горіх – 1 штука.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Родзинки – 50 г.
  • Лавровий лист – до смаку.
  • Духмяний перець – до смаку.
  • Кефір – до смаку.
Цей борщик підійде всім, хто не їсть м'яса!
Цей борщик підійде всім, хто не їсть м’яса!

Як готувати:

Зваріть квасолю. Обчистіть буряк від шкірки, наріжте великими кубиками та зваріть в окремій каструлі. Запікайте цибулю в розігрітій до 160 С духовці 30 хвилин. Моркву, корінь селери, стручкову квасолю, горошок, броколі приготуйте на пару.

В одну каструлю покладіть всі овочі й варіть на мінімальному вогні до повної готовності. Додайте мускатний горіх, лавровий лист, перець і часник. Потім покладіть розрізану запечену цибулю. В кінці приготування додайте родзинки.

Порада від Інформатора: подавайте з кефіром!

Джерело