24 травня народилася українська співачка Руслана Лижичко. Вона готує свій фірмовий борщ – з родзинками. Пропонуємо спробувати цей рецепт всім українським господиням. Рецепт борщу із сухофруктами сподобається всім! Готувати його просто. А щоб було іще смачніше, Інформатор має для вас кулінарну пораду!
Гуцульський борщик із родзинками
Вам знадобиться:
- Буряк – 1 штука.
- Цибуля ріпчаста – 2 штуки.
- Корінь селери – 1 штука.
- Горошок зелений – 50 г.
- Квасоля спаржева – 100 г.
- Броколі – 150 г.
- Квасоля біла – 150 г.
- Морква – 1 штука.
- Мускатний горіх – 1 штука.
- Часник – 3 зубчики.
- Родзинки – 50 г.
- Лавровий лист – до смаку.
- Духмяний перець – до смаку.
- Кефір – до смаку.

Як готувати:
Зваріть квасолю. Обчистіть буряк від шкірки, наріжте великими кубиками та зваріть в окремій каструлі. Запікайте цибулю в розігрітій до 160 С духовці 30 хвилин. Моркву, корінь селери, стручкову квасолю, горошок, броколі приготуйте на пару.
В одну каструлю покладіть всі овочі й варіть на мінімальному вогні до повної готовності. Додайте мускатний горіх, лавровий лист, перець і часник. Потім покладіть розрізану запечену цибулю. В кінці приготування додайте родзинки.
Порада від Інформатора: подавайте з кефіром!