31 березня народився український шансоньє, Заслужений артист України Гарік Кричевський. Він вміє готувати пасту, і неабияку, а пасту а-ля мафія. Приготуємо і ми. Рецепт зіркової пасти сподобається всім українцям. Готувати його просто. А щоб смакувало краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Паста Коза ностра
Вам знадобиться:
- Спагетті – 200 г.
- Томати чері – 12 штук.
- Консервовані помідори – 4 штуки.
- Копчені ковбаски – 100-150 г.
- Цибуля – 1 штука.
- Оливкова олія – 2-3 столові ложки.
- Часник – 1 головка.
- Базилік – пучок.
- Цукор – дрібка.
- Перець – до смаку.

Як готувати:
Розігрійте пательню з оливковою олією. Покладіть на пательню часник. Тим часом наріжте копчені ковбаски. Обсмажте їх на пательні, перед тим вийміть звідти часник.
Нарвіть дрібно базилік. Консервовані помідори поріжте якомога дрібніше – для соусу. Зменшіть вогонь і вилийте кашоподібну суміш з консервованих томатів на пательню. Додайте базилік. Добре розмішайте. Томіть на середньо-слабкому вогні (впродовж 5-10 хвилин). Додайте в соус цукор.
Підсоліть воду та відваріть до стану аль-денте пасту. Змішайте пасту і соус. Подавайте.
Порада від Інформатора: замість копчених ковбасок можна використовувати будь-які сосиски, які є у вашому холодильнику. Смачного!