Відома українська акторка театру та кіно Анна Саліванчук 17 серпня святкує своє 40-річчя. У її творчому доробку багато унеспечених ролей. Найбільше українці полюбили її у фільмах “Свінгери”, “Одного разу під Полтавою”, “Поки станиця спить” та “Свати”. Саліванчук – надзвичайно харизматична акторка, яка любить демонструвати свою струнку фігуру. В її соціальних мережах часто з’являються фотографії в стильних образах та купальниках, які викликають тисячі позитивних коментарів.
Акторка постійно нагадує своїм прихильникам про важливість саморозвитку, здоров’я і позитивного оточення. За даними Саліванчук, без системи важко досягти бажаного результату та зберегти його протягом тривалого часу. Важливу роль відіграє харчування. Однак, дієта має бути не обмежувальною, а різноманітною і збалансованою. Саме цією практикою керується акторка, що приносить свої плоди. Для того, щоб їжа не була одноманітною, вона намагається додавати у рецепти свої особисті секрети. Своїми улюбленими рецептами вона радо ділиться на своїй сторінці в Instagram. Запрошуємо готувати!
Перці фаршировані кабачками

Вам знадобиться:
- куряче філе – 1 шт.
- часник – 1 зубчик
- сир – 1 ст. л.
- моцарела або фета – 30 г
- петрушка – 1 гілочка
- рослинна олія
- сіль, перець за смаком
Як готувати:
Перці помийте та розріжте вздовж, видаливши насіння. Викладіть їх у форму для запікання, злегка змастіть олією і відправте в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів. Запікайте 20 хвилин до м’якості.
Поки перці запікаються, наріжте кубиками кабачок, цибулю, помідор і куряче філе. Натріть сир. На пательні змастіть олією та викладіть цибулю. Коли вона обсмажиться, додавайте по черзі кабачок, філе, помідор та часник. Тушкуйте 15 хвилин. Додайте сир і зелень, ретельно перемішайте.
Вийміть з духовки перці, начиніть їх овочевою масою та посипте сиром. Повторно відправте в духовку на 7 хвилин. Смачного!
Суп-пюре з броколі

Вам знадобиться:
- броколі – 500 гр
- вода – 1 л
- вершки (20-33% жирності) – 200 мл
- картопля – 2 шт.
- цибуля – 1 шт.
- часник – 2 зубчики
- вершкове масло – 1 ст.л.
- сіль та перець за смаком
- креветки та грінки за бажанням
Як готувати:
Добре промийте овочі, картоплю очистіть (виберіть велику) та наріжте на кубики, а броколі розберіть на суцвіття. Подрібніть часник. У каструлі закип’ятіть 1 л води, додайте картоплю і броколі. Посоліть та перемішайте. Після закипання варіть приблизно 10 хвилин на середньому вогні.
Водночас у сковороді розтопіть вершкове масло та обсмажте на ньому подрібнену цибулю і часник приблизно 2 хвилини. Перекладіть у каструлю з супом. Проваріть разом ще 5-7 хвилин до готовності овочів. Візьміть блендер і добре перебийте суп. Має вийти ніжна однорідна маса.
Додайте вершки, перемішайте. Поверніть каструлю на вогонь, доведіть до кипіння. Посоліть і поперчіть за смаком. І як тільки з’являться перші бульбашки, зніміть каструлю з вогню. Можна додати обсмажені креветки та грінки.
Порада від Інформатора: для більш насиченого смаку можна додати сир, а перед подачею посипати свіжою зеленню та гарбузовим насінням. Щодо перців, варто додати трохи сметани для соковитості.