Відомий голлівудський актор Том Круз, який здобув популярність завдяки фільмам “Місія нездійснена”, “Топ Ган” та “Кращий стрілець”, 3 липня святкує свій день народження. Окрім своєї акторської кар’єри, він із задоволенням займається кулінарією та часто з’являється в різноманітних телешоу на кулінарну тематику. Круз, зокрема, є великим фанатом равіолі та пасти Карбонара.
Цю пасту актор може готувати та насолоджуватися нею декілька разів на день. Том Круз навіть з гордістю називає себе “Королем карбонари”. Він готує цю страву як для себе, так і для своїх друзів. За словами актора, звичайний рецепт наповнений його талантом та харизмою. Готова страва виходить надзвичайно смачною! Тому радимо підготувати інгредієнти та спробувати приготувати пасту від Круза. Процес приготування зовсім не складний. А після завершення приготування можна насолодитися стравою під улюблений фільм з участю цієї голлівудської зірки.
Карбонара від Тома Круза
Вам знадобиться:
- 2 упаковки спагеті
- 4 яйця
- 8-12 товстих скибочок італійського бекону
- 2 ст. ложки оливкової олії
- 2 зубчики часнику
- 1 цибулина
- 2 склянки тертого сиру пармезан
Приготування:
Налийте воду в каструлю та поставте на вогонь, а поки вона закипає, підготуйте необхідні інгредієнти. У великій мисці збийте яйця зі сіллю та перцем. Відставте в сторону. Тепер перейдемо до бекону. Наріжте його на невеликі кубики та висипте на заздалегідь розігріту пательню. Додайте оливкову олію, порізаний часник та нарізану кубиками цибулю.
Вогонь повинен бути помірним, щоб бекон і овочі не смажилися, а томилися. Коли вода закипить, покладіть у каструлю спагеті. Варіть їх відповідно до інструкцій до стану аль денте. Після цього злийте воду і додайте до пасти яєчну суміш, ретельно перемішуючи. Останній етап – висипте у каструлю суміш бекону та овочів, а також тертий сир. Знову все добре перемішайте. Вашу страву можна подавати до столу!
Порада від Інформатора: для покращення смаку пасти можна додати базилік, зіру чи коріандр. Також рекомендуємо використовувати лише жовтки яєць, щоб досягти більш ніжного смаку. Якщо вам подобається вершковий смак, можна додати вершки до страви. Смакуйте пасту гарячою.