У Києві проведуть фестиваль крафтового морозива з флешбеками дитинства і ванною з джином

Останній місяць літа у Києві стартує з особливим смаком – на любителів морозива чекає дво-day фестиваль. Організатори обіцяють справжнє свято не лише для дітей, а й для дорослих, які повернуться до улюблених смаків дитинства та скуштують щось незвичайне. На одній локації зберуться найкращі виробники, а відвідувачі зможуть відповісти на найважливіше запитання літа: хто ти – Лизун чи Кусун?

2 та 3 серпня у Києві відбудеться гастрофестиваль “Культ Крім”, який присвячений крафтовому морозиву, повідомляють організатори. Подія триватиме два дні з 10:00 до 19:00 на території бізнес-центру Heritage, що знаходиться на вулиці Жилянській, 25. Вхід на всі локації безкоштовний.

У заході візьмуть участь 12 локальних виробників. Кожен з них представить унікальні версії морозива, які, без сумніву, не можна знайти в магазинах. Усього кияни зможуть скуштувати понад 100 ексклюзивних смаків – від базиліку з лаймом до згущеного молока з кукурудзяними паличками.

Наприклад, кафе Honey запропонувало веганське морозиво з поєднанням груші, маракуї та ванілі, а також варіант з марципаном та особливий рецепт “Київ у шоколаді”. “Завертайло” представлять три новинки: суниця-малина, матча-маскарпоне і мікс матча-суниця.

На локації буде облаштовано зони для дітей та дорослих. Партнер “Країна Мрій” забезпечить окрему дитячу зону, а дорослі зможуть зареєструватися на тест-драйв автомобілів від MG Motor Ukraine та взяти участь у розіграші призів або ж “відвідати” ванну з джином від Hendrick’s.

Організатори обіцяють не лише ярмарок та безліч дивовижного морозива, а також естетичний простір з квітами, музикою, вином та літньою атмосферою. Крім того, буде можливість нарешті визначити, чия стратегія споживання морозива краща – лизунів чи кусунів? Адже вживання морозива – це не лише процес, а й стиль мислення, і хто ти насправді, відкриється лише тут.

В центрі Києва з’явився куточок джелато, виготовленого за старовинними рецептами

Інформатор повідомляв, що у самому центрі Києва відкрили ще одну локацію з авторським джелато, що не має нічого спільного з фабричним морозивом. На п’ятому поверсі ТРЦ Gulliver розпочала свою діяльність третя столична локація Family Gelato з авторським морозивом та ягідними смузі, яка тепер працює у розширеному форматі з фреш-баром.

Також ми інформували, що в центрі Києва виставлено на продаж приміщення ресторану Emerald, де раніше знаходився заклад “Велюр” Миколи Тищенка. Помешкання розташоване у царському будинку, має елітний ремонт і готове приймати гостей. А ще, воно приховує свої таємниці: всередині є VIP-кімната з ліфтом.