6 квітня народилася українська співачка, народна артистка України Ірина Білик. Вона вміє готувати і робить це просто чудово! Рецепт зіркового м’ясного пирога сподобається всім. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Кабачково-м’ясний пиріг від Ірини Білик
Вам знадобиться:
- Фарш індички – 1,5 кг.
- Кабачок – 1 штука.
- Цибуля – 1 штука.
- Яйця – 3 штуки.
- Борошно – ½ склянки.
- Часник – до смаку.
- Сіль, перець – до смаку.
- Зелень – до смаку.
Як готувати:
У фарш додайте кабачок, перекручений з великою цибулею. Вбийте яйця, всипте борошно. До смаку додайте часник, сіль, перець і зелень.
Все добре перемішайте руками до однорідності, потім вилийте отриману масу у форму для запікання. Запікайте у духовці на середньому вогні 45 хвилин. Смачного!
Порада від Інформатора: подавайте теплим, зі сметаною, томатним соком чи квасом.