Їмо, як Ірина Білик – якщо наважитеся приготувати її шедевр

6 квітня народилася українська співачка, народна артистка України Ірина Білик. Вона вміє готувати і робить це просто чудово! Рецепт зіркового м’ясного пирога сподобається всім. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас кулінарну пораду. 

Кабачково-м’ясний пиріг від Ірини Білик 

Вам знадобиться:

  • Фарш індички – 1,5 кг.
  • Кабачок – 1 штука.
  • Цибуля – 1 штука.
  • Яйця – 3 штуки.
  • Борошно – ½ склянки.
  • Часник – до смаку.
  • Сіль, перець – до смаку.
  • Зелень – до смаку.
Ірина Білик, як і її мама, прекрасно готує!

Як готувати: 

У фарш додайте кабачок, перекручений з великою цибулею. Вбийте яйця, всипте борошно. До смаку додайте часник, сіль, перець і зелень.

Все добре перемішайте руками до однорідності, потім вилийте отриману масу у форму для запікання. Запікайте у духовці на середньому вогні 45 хвилин. Смачного!

Порада від Інформатора: подавайте теплим, зі сметаною, томатним соком чи квасом.

Джерело