Зірка “Мережива долі” вирішила вдосконалити свої кулінарні навички – результати вразили!

Відзначаючи 27-й день народження 3 грудня, українська акторка Міла Сивацька набула популярності завдяки своїм ролям у серіалах “Мереживо долі” та “Хороший хлопець”, а також у фільмі “Останній богатир”. Міла — харизматична та багатогранна особистість, що проявила себе в багатьох галузях шоу-бізнесу, зокрема як модель, співачка і ведуча. Вона також вела кулінарний блог, де ділилася рецептами смачних та швидких страв.

В її рецептах здебільшого використовуються звичні для українців продукти, які є майже в кожному холодильнику. Акторка розповідала як правильно поєднувати інгредієнти та які спеції добавити для отримання смачного блюда, акцентуючи на швидкості приготування. Більшість страв є не лише поживними, а й корисними. Тож радимо спробувати одну зі страв від Міли Сивацької.

Запечене м’ясо з овочами від Міли Сивацької


М’ясо виходить дуже соковите.

Вам знадобиться:

  • стегно курки – 7 шт.
  • картопля – 4 шт.
  • буряк – 2 шт.
  • печериці – 200 г
  • бебі-морква – 200 г
  • перець – 1 шт.
  • кабачок – 1 шт.
  • спеції для м’яса
  • гірчиця – 1 ст.л.
  • оливкова олія
  • розмарин
  • сіль

Як готувати:

У великій мисці змішайте курку зі спеціями, гірчицею та сіллю. Залиште маринуватися на годину.

Поки курка маринується, помийте та наріжте картоплю, буряк, кабачок і перець на шматки. Помістіть їх у велику миску, додайте оливкову олію, сіль та спеції, і все добре перемішайте.

На деко збризніть оливковою олією, викладіть курку, а зверху розмістіть овочі. Додайте кілька гілочок свіжого розмарину. Помістіть у попередньо розігріту до 165 градусів духовку на 35 хвилин.

Після приготування страву можна посипати свіжою зеленню. Смачного!

Корисні поради: ця страва універсальна, тому інгредієнти можна варіювати відповідно до ваших смаків. Наприклад, замість курки можна використовувати свинину або яловичину. У разі використання інших видів м’яса, краще відбити його і спочатку запікати під фольгою, а потім додати овочі. Також можна подати страву з соусом на основі сметани.