Зірка серіалу Кухня врятувала фігуру універсальним літнім сніданком

Відома українська акторка театру та кіно Катерина Кузнєцова 12 липня святкує свій день народження. Їй виповнилося 38 років. Акторка відома своєю проукраїнською позицією, хоча довгий час жила та працювала в Росії, де виконала одну з головних ролей у популярному серіалі “Кухня”. Катерина завжди підтримує чудову фізичну форму та уважно стежить за своїм харчуванням. І не раз ділилася зі своїми прихильниками вподобаннями щодо їжі.

Акторка стверджувала, що в її холодильнику завжди не буде пакетованих соків, майонезу, шпротів, вершків та слабосоленого лосося. Що стосується її вподобань, то вона завжди включає у свій раціон сири, яйця, зелень, квашену капусту та солене масло. За словами зірки, контролювати своє харчування її навчила мати. Однією з улюблених страв акторки є салат з авокадо та тунцем. Він не лише смачний, а й корисний та легкий, відмінно підходить як для обіду, так і для вечері. Рецептом цього салату Катерина Кузнєцова охоче поділилася зі своїми шанувальниками.

Дієтичний салат з тунцем і авокадо

Смачний та корисний

Вам знадобиться:

  • листя руколи – 125 г
  • авокадо – 1 шт. (250 г)
  • консервований тунець у власному соку – 185 г
  • свіжа малина – 50 г
  • кедровий горіх – 20 г
  • оливкова олія – 3 ст. л.
  • бальзамічний оцет – кілька крапель
  • помідори

Приготування:

Приготувати цей салат дуже просто, і це займе не більше 10 хвилин. Візьміть упаковку листя руколи, промийте його та видаліть зайву вологу. Викладіть його в глибоку миску. Зверху додайте порізане на кубики зріле авокадо, а також шматочки консервованого тунця. Додайте свіжу малину і кедрові горішки.

Для заправки використайте оливкову олію та бальзамічний оцет. Полийте салат невеликою кількістю заправки. За бажанням можна додати кілька помідорів. Смачного!

Поради від Інформатора: цей салат універсальний, і ви можете адаптувати його за власним смаком. Наприклад, замість руколи використайте суміш зеленого листя або шпинат, добавте яйця, огірки та червону цибулю. Заправка стане ще пікантнішою, якщо до неї додати кілька крапель лимонного соку та гірчицю.